АГРО БЛОГ

Защо Стабил Агро Трейд?

Градина с ябълки и агроном

Кои сме ние:
От 1-ви май 2015 година фирма Стабил Груп има нова дъщерна фирма - Стабил Агро Трейд ЕООД - наследник на фирма Стабил Инженеринг ЕООД. 
Стабил Аро Трейд проектира и изгражда системи за капково напояване и развива успешна търговия с PVC маркучи, фитинги и аксесоари за ландшафтни поливни системи.

Какво предлагаме:
Стабил Агро Трейд осъществява връзка между специфичните нужди на българския пазар и висококачествени продукти, предлагани от световни производители. Фирмата разполага със склад на едро за търговия с PVC маркучи, който снабдява големи супермаркети и индустрилни магазини в цялата страна, както и със склад на дребно и представителен магазин, в които крайният потребител има възможност да закупи всичко необходимо за изграждането на капково напояване и ландшафтни поливни системи.

С какво сме по-добри от конкурентите ни на пазара:
Ние притежаваме отлични познаня за нуждите и изисканията на българския пазар и ще Ви предложим широка и разнообразна гама от висококачествени продукти, доставени директно от складовите наличности или предложена на дребно в нашия фирмен магазин в Пловдив.
Ако пък не сте от града, ще доставим бързо и лесно, желания от Вас продукт на посочен адрес.

С какво сме уникални:
Ние ще Ви предложим индивидуално проектиране и изграждане на поливни системи за Вашата зеленцукова или овощна градина.
Нашият екип с богат опит в тази сфера, ще намери най-доброто решение на проблема и ще Ви представи най – пълноценния начин, как рационално да полеете Вашите зелени тревни площи и цветни лехи.

Каква е мисията ни:
Нашата цел е да бъдем предпочитания партньор на българския пазар, като се стремим да удовлетворяваме до максимална степен Вашите нужди и изисквания.  От своя страна Ви предлагаме висококачествени продукти и доставка в най-кратки срокове.
Като гарант за качество, Ви уверяваме, че фирмата е част от устойчива и разрастваща се организация, съставена от 6 фирми, които упражняват различни дейности в международен мащаб.

Назад