АГРО БЛОГ

Пазарувай Онлайн с електронния магазин на Стабил Агро Трейд

Банер с информация как да се използва новата функция на уебсайта на Стабил Агро Трейд - Пазарувай на www.stabilagro.com

През 2016 г. стартира новият електронен магазин на фирма Стабил Агро Трейд ЕООД за напоителни системи, продукти за дъждуване, фитинги, PVC маркучи и др. От новата функция могат да се възползват, както средни и малки магазини, така и крайни потребители. Всеки клиент получава свой собствен профил, чрез който получава специална цена, в зависимост от заявеното количество, както и да следи етапите на изпълнение на своята поръчка. Сега имате възможността да добавяте всеки продукт от следните направления: капково напояване, дъждуване, фитинги, скоби, градински аксесоари и PVC маркучи.

Стъпка 1: Натиснете бутона "Вход" в горния десен ъгъл на уебсайта, за да влезете/създадете своя акаунт.

Регистрация в електронният магазин на Стабил Агро


Стъпка 2: Ако вече имате създаден акаунт, моля въведете своя имейл и парола, за да влезете в него. Ако нямате създаден акаунт можете да регистрирате такъв в рамките на 1 минута.

Попълване на формата за рагистрация в сайта на Стабил Агро


Стъпка 3: След успешно зададени имейл и парола ще попаднете на страницата "Моят профил", където имате възможност да променяте Вашите лични данни и да създавате Вашите оферти / заявки.

Настройка на профил в Стабил Агро

Стъпка 4: Разглеждайки страниците на Стабил Агро, ще откриете необходимите Ви продукти. За да подадете коректна оферта е необходимо да попълните следните полета: код (всеки продукт притежава специфичен код, който можете да намерите в таблиците под заглавните снимки); брой, ролка и метри се попълват задължително в зависимост от желания артикул. След което можете да „Поискате своята оферта“.

Поръчване на продукт от магазина на Стабил Агро


Стъпка 5: След като натиснете бутона „Поискай оферта“, ще можете да прегледате: количеството което сте задали, кода на желания от Вас продукт и неговото име, както и да сферите коректността на Вашите фирмени или лични данни. За да завършите успешно Вашето запитване, е необходимо да натиснете бутона „Поискай оферта“ или „Свържете се с нас“, за да получите необходимата Ви информация, директно от наш служител.

Форма за контакт при поръчка


Стъпка 6: Зеленият правоъгълник "Вашето запитване за оферта беше изпратено успешно" е индикация, че нашите служители са получили Вашето запитване и ще се свържат с Вас най-късно до 24 часа.

Страница при завършена поръчка в магазина на Стабил Агро

Стъпка 7: Активно можете да следите моментното състояние на всяка една Ваша оферта /заявка в страницата „Вашите оферти / заявки. Приближавайки курсора-стрелка към часовника-иконка, ще се появи пред Вас следния текст, в черен правоъгълник „Вашата оферта се обработва“. Ако на мястото на часовника-иконка се показва зелена стрелка, то това значи, че „Вашата оферта е готова“.

Списък с вашите поръчки в магазина на Стабил Агро Трейд

Стъпка 8: Вие можете да отворите Вашите оферти / заявки, във всеки един момент, от бутона "Вашата оферта", разположен в горната дясна част на уебсайта.

Оферта за вас

Назад