АГРО БЛОГ

  • Начало
  • Агро Блог
  • Зимно намаление на всички капкови маркучи предлагани от фирма Стабил Агро Трейд

Зимно намаление на всички капкови маркучи предлагани от фирма Стабил Агро Трейд

промоция на капкови маркучи от стабил агро трейд

Животът на вашата градина зависи пряко от равномерното и правилно напояване. Именно поради тази причина изграждането на ефективна напоителна система има решаващо значение за красотата и свежестта на зелените площи.
А когато говорим за равномерно поливане на каквито и да са насаждения, всички използваме най-добрият метод за това - Системите за капково напояване.

Дългогодишният опит на екипа ни показва, че колкото по-рано се погрижите за подмяната или изграждането на изцяло нова система, толкова по-ефективни и подготвени ще бъдете за предстоящия, само след два месеца, активен сезон.
Ние разбираме това добре и затова - от 20-ти декември до 20-ти януари, всеки наш клиент може да се възползва от 10% намаление на четирите ни серии най-продавани и широко приложими капкови маркучи!

ADRITEC ADRILINE
- многосезонен капков маркуч
- вградени дълги капкообразуватели с широк лабиринт
- дълъг експлоатационен период

ADRITEC MINILINE
- многосезонен капков маркуч с вградени къси капкообразуватели

 И двата артикула се произвеждат по патентована технология от фирма Adritec, което гарантира високото им качество и дългия експлоатационен период. И двата модела предлагат широк лабиринт на капкообразувателя, което ще ви помогне сами да композирате напоителната си система според нуждите на вашата оранжерия и градина.

Dual Drip
- тънкостенен капков маркуч с вградени, индивидуални капкообразуватели

Dual Drip се произвежда по италианска иновативна технология – специално вградени капкообразувателя с два отвора и широка изходна камера, намаляващи риска от запушване.

Лентов капков  маркуч One TAPE с вградена лента по иновативна технология. Двойната цветна лента помага по-лесно да се локализират кукуващите отвори.

*Намалението от 10% ще се прилага, както при покупка на място в нашия представителен магазин на бул. Цариградско шосе 53, така и чрез подаване на онлайн заявка през нашия уеб сайт.

 

Назад