АГРО БЛОГ

Стабил Агро Трейд добави 3 нови вида каучукови маркуча към продуктовия си асортимент

28-11-2018 От есента на 2018 г. Стабил Агро Трейд разшири продуктовия си асортимент, като добави три нови продукта в серията „Каучукови маркучи“ и по този начин разшири още повече техния обхват на приложение.
Прочети повече

10 неща, които да направим в градината преди настъпването на есента

28-08-2018 как да се погрижим за градината преди есента Есента е изключително активен сезон за всеки градинар. Растенията бавно започват да увяхват, но въпреки това се нуждаят от много старание и грижи, за да поникнат свежи и красиви на пролет. Почвата, от друга страна, трябва да се подготви както за зимния сезон, така и да се възстанови след горещите летни месеци.
Прочети повече

Как да отгледаме перфектната реколта грозде?

24-07-2018 Въпросът, който си задава всеки агроном и винопроизводител е как да отгледа идеалната реколта грозде, което в последствие да пресътвори в идеалната реколта от вино. Въпросителните са много, а не са малко и факторите, които трябва да се следят, когато се отглеждат лозя. От ключово значение е сортът, който ще изберете да засадите, но също мястото и грижите, които полагате за своето лозе.
Прочети повече

11 хитрини за отглеждане на големи и сладки дини и пъпеши

25-06-2018 Какво е важно да знаем, за да отгледаме големи и сладки дини и пъпеши? Какви са специфичните особености на тези култури, с които трябва да се съобразяваме? Научете това и още много хитрини в цялата статия.
Прочети повече

По-ефективно отглеждане на домати чрез капково напояване

17-05-2018 градина с домати поливани чрез капково напояване Доматите са сред любимите култури на българина. Един от най-важните аспекта при отглеждането на им е тяхното поливане. Защо именно капковото напояване помага да отглеждаме домати по-ефективно и с по-добра реколта и кои други фактори са ключови за тази култура, ще разгледаме в Агро Блога на Стабил Агро Трейд.
Прочети повече

Стабил Агро Трейд предлага нов продукт: Аминокиселинен тор СтимАК

24-04-2018  Органичен аминокиселинен тор СтимАК СтимАК е многокомпонентен, аминокиселинен тор. Той e органичен продукт, произвежда се в България от фирма Биодинамика ООД и вече може да го откриете в магазина на Стабил Агро Трейд. Свържете се с нас, ако се нуждаете от допълнителна информация за този или други продукти и услуги, които предлагаме.
Прочети повече

Отглеждане на ранни картофи със система за капково напояване

23-03-2018 Както при повечето култивирани растения, така и при ранните картофи правилното им напояване се оказва ключово за тяхното отглеждане. Те са култура, която може да се напоява посредством дъждуване или капково напояване.
Прочети повече

Агро Среща 2018: Стабил Агро Трейд се срещна със свои партньори от цялата страна

02-03-2018 откриване на агро среща, собственик Стабил Агро Трейд ЕООД успешно организира и реализира Агро Среща 2018. Събитието се проведе на 22.02.2018 г. в Limacon Event Center, като на него присъстваха клиенти и партньори на фирмата от цялата страна. Поканени бяха дистрибутори, търговци в аграрни магазини и търговци в специализирани технически супермаркети. Всички те имаха възможност да обменят знание и идеи в една приветлива атмосфера, както и да се запознаят с нови хора, които работят в аграрния сектор.
Прочети повече

АГРО СРЕЩА 2018: Нови продукти и добри търговски практики в агро сектора

02-02-2018 покана за събитие - агро среща На 22.02 фирма Стабил Агро Трейд организира Агро Среща 2018, която цели да събере на едно място дистрибутори, търговци в аграрни магазини и търговци в специализирани технически супермаркети.
Прочети повече

Зимно намаление на всички капкови маркучи предлагани от фирма Стабил Агро Трейд

20-12-2017 промоция на капкови маркучи от стабил агро трейд Дългогодишният опит на екипа ни показва, че колкото по-рано се погрижите за подмяната или изграждането на изцяло нова система, толкова по-ефективни и подготвени ще бъдете за предстоящия, само след два месеца, активен сезон. Ние разбираме това добре и затова - от 20-ти декември до 20-ти януари, всеки наш клиент може да се възползва от 10% намаление на четирите ни серии най-продавани и широко приложими капкови маркучи!
Прочети повече

Успешно се проведе първият по рода си Агро Форум: Тенденции и финансиране в аграрния сектор.

01-03-2017 Агро Форум - Тенденции и финансиране в аграрния сектор Целодневното събитие имаше за цел да представи на предприемачите от аграрния сектор интересни теми, свързани с малко познати и не толкова публично обсъждани проблеми, като този за актуалното състояние на водните ресурси и климатичните промени, не само в България, но и по света.
Прочети повече

АГРО ФОРУМ 2017: Тенденции и финансиране в аграрния сектор

10-02-2017 Зелена трева и трактор На 23.02 в Limacon Event Center в гр. Пловдив ще се проведе първия аграрен форум, който цели да представи тенденциите и потенциалите за развитие на аграрния сектор в България и новите европейски програми за финансиране на агро проекти.
Прочети повече