За нас

За Стабил Агро Трейд

Двама души тичат под капки от изградено капково напояване.

Кои сме ние:

От 1-ви май 2015 година фирма Стабил Груп има нова дъщерна фирма - Стабил Агро Трейд ЕООД - наследник на фирма Стабил Инженеринг ЕООД.
Стабил Аро Трейд проектира и изгражда системи за капково напояване и развива успешна търговия с PVC маркучи, фитинги и аксесоари за ландшафтни поливни системи.

Какво предлагаме:

Стабил Агро Трейд осъществява връзка между специфичните нужди на българския пазар и висококачествени продукти, предлагани от световни производители. Фирмата разполага със склад на едро за търговия с PVC маркучи, който снабдява големи супермаркети и индустрилни магазини в цялата страна, както и със склад на дребно и представителен магазин, в които крайният потребител има възможност да закупи всичко необходимо за изграждането на капково напояване и ландшафтни поливни системи.

Структура:

Направление PVC маркучи

Направление PVC маркучи е търговски представител и партньор на фирма Плексистаб България ЕАД, един от водещите производители на PVC маркучи в Източна Европа. Стабил Агро Трейд предлага маркучи за селското стопанство, строителството, индустрията и бита. Всички те са в широка гама от типове и размери и могат да бъдат произведени и брандирани по специална поръчка, направена от клиентите ни на едро.

Направление Поливни системи

Направиление Поливни системи проектира и изгражда системи за капково напояване, системи за дъждуване, микродъждуване и мъглуване, ландшафтни поливни системи. Направлението разполага със склад на дребно и фирмен магазин на територията на град Пловдив, където клиентите биват обслужвани от висококвалифициран екип от аграрни специалисти – проектанти и консултанти. С голям брой изработени проекти в областта на капковото напояване и ландшафтните поливни системи, множество завършени монтажи и над 4000 продукта в портфолиото, направление “Поливни системи” в Стабил Агро Трейд се е утвърило като един от лидерите в своята област на пазара в цялата страна